VPN-anmeldelser

Hvem er den bedste udbyder af VPN-tjenester, spørger du? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det. Som brugere ønsker vi online privatlivsbeskyttelse, sikkerhed og gennemsigtighed. Som anmeldere forpligter vi os til at give det samme tilbage. Alle VPN-anmeldelser på VPNpro.com er resultatet af skrappe tests, og de er skrevet af fagfolk. Vi har gået nettet igennem og sorteret de gode værktøjer fra de dårlige. Nu er vi klar til at hjælpe. Uanset om du er en Windows-, Mac-, iOS- eller Android-bruger, finder du det meste af VPN-markedet i vores sektion med anmeldelser!

Vi klassificerer VPN-tjenester ud fra deres sikkerhed, firmapolitikker, hastighed, brugervenlighed, support, priser, alsidighed og andre vigtige aspekter.

18 VPN-anmeldelser

Ansvarsfraskrivelse: Partnerlinks hjælper os med at skabe godt indhold. Læs mere.

VPN-tjenesteudbyder, Vurdering & Pris

NordVPN-anmeldelse

Pris fra: $3.49

Førsteklasses sikkerhed, et utroligt antal servere over hele verden, fantastiske funktioner og hastighed – alle disse faktorer gør NordVPN til en global VPN-leder. NordVPN har så godt et omdømme, at jeg ...

 9.6/10

Surfshark VPN-anmeldelse

Pris fra: $1.94

For lidt over et år siden var Surfshark fuldstændig nyt. Siden da har VPN’en formået at trænge ind på de fleste top 10-lister og fået forbrugernes tillid. Med denne Surfshark VPN-anmeldelse vil jeg finde ...

 9.4/10

VyprVPN-anmeldelse

Pris fra: $1.66

Som en slange i højt græs kan VyprVPN ikke fanges. Brugere i begrænsede lande vil elske det, andre synes måske, det kommer an på meget. De fleste virksomheder på markedet har et skelet eller to i skabet. ...

 9.3/10

Anmeldelse af PrivateVPN

Pris fra: $1.89

Denne VPN tilbyder nogle fantastiske funktioner til en lav pris. Den er hurtig og en fremragende streamer. Læs vores PrivateVPN-anmeldelse for at få mere at vide. PrivateVPN, eller Privat Kommunikation Sverige AB, er baseret i ...

 9.1/10

Anmeldelse af Ivacy VPN

Pris fra: $1.00

Virksomheden bag Ivacy VPN, PMG Pte. Ltd., er baseret i Singapore, en Five Eyes-partner. Denne VPN har nu eksisteret i over 11 år, men den er ikke en af ​​de mest populære tjenester. Ivacy VPN har over 1000 servere ...

 8.5/10

CyberGhost-anmeldelse

Pris fra: $2.25

CyberGhost er en rumænsk VPN-udbyder, som du kan finde på top 10-lister over VPN’er i i hele verden. Hvor jeg tidligere har rost løsningen for sit potentiale, har jeg nu besluttet at kigge nærmere på og teste ...

 8.4/10

ExpressVPN-anmeldelse

Pris fra: $6.67

Da jeg testede ExpressVPN, håbede jeg at finde den bedste VPN-tjeneste på markedet. Når man rejser hyppigt, er det vigtigt, at VPN-værktøjet passer til mange formål. ExpressVPN bliver ofte rost for at ...

 8.3/10

Astrill VPN-anmeldelse

Pris fra: $10.00

Astrill VPN er en ægte allrounder, hvor der kan sættes mange flueben, når det kommer til VPN’er. Generelt kan den virkelig konkurrere, når det kommer til online privatliv med nogle enkelte forbehold, som vi kommer ...

 8.2/10

TorGuard-anmeldelse

Pris fra: $4.17

Selvom navnet ikke har noget med Tor at gøre, men alt vedrørende torrenting, forsøger TorGuard på at være meget mere end blot en sikker og privat kanal til torrent-brugere. Jeg besluttede at finde ud af, om den ...

 8.1/10

Windscribe VPN-anmeldelse

Pris fra: $1.00

Fremragende privatlivsfunktioner, fantastiske browserudvidelser og ingen identificerende logfiler. Alt dette for et rimeligt billigt årsabonnement? Tid til at finde ud af, om det lyder lidt for godt til at være sandt. Da vi ...

 8.1/10

Anmeldelse af ProtonVPN

Pris fra: $4.00

VPN-markedet har aldrig haft et passende valg til en gratis VPN. ProtonVPN er værktøjet fra de samme CERN-forskere, der gav os ProtonMail. De har sat sig en kæmpe opgave for; nemlig at tilbyde verden en gratis version af deres ...

 8/10

Anmeldelse af TunnelBear

Pris fra: $3.33

TunnelBear Inc. blev grundlagt i 2011 og blev i 2018 opkøbt af McAfee, der er kendt inden for cybersikkerhed. Det betyder, at den Canada-baserede VPN-udbyder nu også er underlagt USA som jurisdiktion, når det gælder ...

 7.2/10

Hvordan vælger man en VPN?

Virtuelle private netværk er kraftfulde og kan bruges på forskellige måder. De er gode til beskyttelse: Mod retshåndhævelse, når du bruger torrenter, mod hackere og cyberkriminelle, når du arbejder på en café, eller mod undertrykkende regeringer i lande som Kina, Rusland, Tyrkiet og Iran. Med VPN kan du omgå geoblocking, så du kan se Netflix, købe billigere flybilletter eller høre radio fra dit hjemland. VPN kan endda gøre din forbindelse hurtigere, hvis din internetudbyder forsøger at bremse den!

Alle disse funktioner er simpelthen utrolige, og virksomheder finder nye måder at bruge VPN på hvert år. Der er bare én ulempe: Hvordan skal du kunne vælge en VPN, når der er så meget information? Vi har nogle forslag:

  1. Læs nogle af vores anmeldelser af de bedste VPN-tjenester for at få en forståelse af mulighederne. Det kan være svært at vælge, hvis du ikke har noget referencepunkt og ikke ved hvilke af dine hverdagsaktiviteter, der kan forbedres med en VPN.
  2. Tænk over, hvad du bruger internettet til, hvad risikoen er, eller hvad du kunne gøre, hvis du havde en VPN.
  3. Overvej hvor meget sikkerhed du har brug for, og hvem du beskytter dig mod. Dette vil hjælpe dig med at forstå hvilke sikkerhedsfunktioner, der er relevante for dig, og hvilke der ikke er.
  4.  Er hastigheden vigtig? Hvis du har en hurtig internetforbindelse, kan du sandsynligvis stadig opleve den som ret god, selvom den kun er f.eks. 50% af din almindelige hastighed. Måske endda, hvis den lavere! Hvis dette er tilfældet, burde de bedste VPN’er i gennemsnit have en hastighed, der er høj nok til dig.
  5. Hvis du finder nogle få at vælge mellem og ikke kan beslutte dig, kan det være en god idé at kigge på vores VPN-sammenligninger.
  6. Vælg en tjeneste, der tilbyder en gratis prøveperiode eller en pengene tilbage-garanti, og prøv den af!

Disse  tips burde få dig godt på vej! Hvis du stadigvæk ikke kan beslutte dig, kan du skrive en kommentar til os, og så prøver vi at hjælpe dig.

Typer VPN

Vi er tilbøjelige til at sige, at der kun findes to typer VPN – gode og dårlige. Det er i bund og grund rigtigt. Men vi har indset, at nogle VPN-tjenester er nødt til at specialisere sig for at tilbyde en god tjeneste. Lad os gå lidt mere i detaljer:

  • Gratis tjenester eller betalingstjenester. Dette er en type kategorisering, vi er enige i – nogle VPN’er er gratis, og andre koster penge. Når det er sagt, falder sættet af “gratis VPN-tjenester” nogenlunde sammen med sættet af “dårlige VPN-tjenester”. Der er meget gode grunde til, at dette er sandt. Den første er, at “intet i denne verden er gratis”, hvilket betyder, at du betaler for det på en eller anden måde. Gratis VPN-tjenester (og nogle af betalingstjenesterne) er blevet taget i at spore deres brugeres aktivitet og sælge den, bruge malware til at stjæle information og deltage i andre ondsindede aktiviteter. Selvom der er masser af dårlige dyre VPN’er, ved vi i det mindste, at de ikke behøver at foretage lyssky aktiviteter for at betale for tjenesten. VPN er dyr i drift – pas på!
  • Nogle udbydere af VPN-tjenester er mere fokuseret på forretning, mens andre er mere optaget af fornøjelse. Den første kategori har sandsynligvis meget stærke sikkerhedsfunktioner, fordi deres kundebase håndterer følsomme sager. De VPN-tjenester, der fokuserer på underholdning, vil være mere optaget af passerende geoblocking-begrænsninger og god ydelse og mindre optaget af ophavsret. Dette er på ingen måde en regel – det, vi sagde i starten, er helt sandt. En god VPN vil være lige så god til forretninger som til fornøjelser.

Når du vælger en VPN, må du ikke falde for illusionen om ​​VPN-typer!

Vurdering af de bedste VPN’er

Det kræver en masse arbejde at afgøre hvilken VPN, der er den bedste – generelt og til specifikke formål – og vi sørger konstant for at holde vores anmeldelser opdaterede.

Selvom vi er begejstrede for at læse om spændende nye funktioner, er vi nødt til at fokusere på den primære årsag til en VPN: privatliv og sikkerhed.

Det er derfor, vi giver så god bedømmelse til VPN’er med fantastiske datapolitikker, lækfri forbindelser og stærk kryptering – og samtidig derfor, vi giver dem meget mindre, hvis de mangler disse. Derefter kan vi kigge på de andre vigtige aspekter hos de bedste VPN-udbydere, der er tilgængelige.

Dette kigger vi på, når vi anmelder og bedømmer VPN-tjenester:

  1. Privatlivsbeskyttelse og sikkerhed i verdensklasse
  2. Rimelige prismuligheder
  3. Brancheførende hastigheder og ydelse
  4. Torrenting og mulighed for at omgå geo-blokeret indhold
  5. Pålidelig kundesupport

Sådan kommer vi frem til VPN-vurderinger: En dybdegående analyse

Vi tager ikke let på privatliv og sikkerhed, så vi arbejder hårdt for at sikre, at vores VPN-vurderinger altid er nøjagtige og opdaterede. Men vi forstår også, at alle brugere har forskellige behov, og derfor er vi nødt til at tænke på, hvordan en bestemt VPN-udbyder kan bruges i forskellige situationer. Derfor er alle vores VPN-vurderinger baseret på vores liste over krav til funktioner og aspekter, så vi kan afgøre, hvor god en ydeevne de har i enhver given situation.

Men vi ved også, hvor vigtigt det er at holde vores anmeldelser opdaterede, så vi ikke giver lave VPN-point til et mærke, der faktisk har forbedret sit produkt.

Når vi beslutter os for vores vurderingskrav, mener vi bestemt, at udbyderne af VPN-tjenester først skal gøre deres produkt sikkert. Først derefter kan vi tænke på luksus – torrenting, Netflix, Kodi osv. Men privatlivsbeskyttelse, sikkerhed og anonymitet er altafgørende for en VPN, og de bedste VPN-tjenester gør dette til det centrale i deres produkter.

Faktisk fremhæver alle VPN-udbydere disse aspekter så meget som muligt, men desværre er det ikke alle, der er i stand til at opfylde deres løfter. Derfor har vi været nødt til at give dem en lidt dårligere vurdering.

Da vi har været i VPN-miljøet i et stykke tid, forstår vi VPN-udbydernes situation: Der er masser af bokse, der kan krydses af, og det kan være meget dyrt eller på anden måde vanskeligt at krydse dem af.

Sikkerhed og privatlivsbeskyttelse kræver et højt niveau af forpligtelse til at følge et sæt principper. Derfor betyder virkeligt stærke sikkerhedsegenskaber meget mere end det – det betyder, at udbyderen af VPN-tjenester kan forventes at tage etiske beslutninger i en større udstrækning. De skal også være funktionelle for at gøre deres tilbud tiltalende.

Her er nogle spørgsmål, vi stiller, før vi offentliggør vurderingerne af de VPN’er, vi anmelder:

  • Hvor godt virker den rundt omkring i verden? Antallet af servere betyder meget lidt uden kontekst. Nogle VPN-udbydere har mange af dem, men de er for det meste koncentreret i et par regioner og stort set ignoreret i andre. Desuden begrænser nogle lande VPN-brug, og ikke alle VPN-udbydere har måder at fungere på til trods for blokeringsforsøg.
  • Hvor god er den til at omgå geoblocking? (Netflix, BBC iPlayer osv.) Vi anerkender, at mange mennesker kun bruger VPN-udbydernes tjenester til at få adgang til geo-blokeret indhold, uanset hvad det måtte være.
  • Er den god til torrenting? Nogle VPN-udbydere blokerer P2P-trafik, mens andre simpelthen ikke er sikre nok til P2P. I hele verden er torrenter en af ​​hovedårsagerne til at bruge en VPN.
  • Er den god at bruge på flere forskellige enheder? De fleste VPN-tjenesteudbydere tilbyder apps til de 4 hovedplatforme – Windows, Mac, Android, iOS. Nogle af de stærkere værktøjer har yderligere tilpassede klienter – til Linux, routere og andre forskellige enhedstyper. Det kan ske, at en VPN ikke har en app til en bestemt platform, men at platformen alligevel understøttes.
  • Tilbyder tjenesten god support? Vi deler dette i to dele. Der er selvhjælpsressourcer – vejledninger, ofte stillede spørgsmål, fora osv. Normalt er der også en slags kundesupportsystem – live chat, anmodning om support osv.
  • Hvor brugervenlig er den? Vi ser på, hvor intuitiv GUI’en er, hvor velstruktureret webstedet er, og andre lignende spørgsmål.

Alle disse faktorer hjælper os med at beslutte, om produktet passer godt eller dårligt til den gennemsnitlige bruger.

Hvilken type VPN får den bedste bedømmelse?

I løbet af det sidste årti har vi set hundredvis af værktøjer komme og gå. Nogle få af disse forbedrede deres tilbud og blev kendt som de bedste VPN-udbydere – ExpressVPN, NordVPN og andre. Disse virksomheder skiller sig ud ved at have en højere kvalitet, og det drejer sig om meget mere end bare antallet af servere og funktioner.

Så hvad er det, der gør en VPN-udbyder til en af de bedste? De allerbedste VPN-tjenester på markedet har én ting til fælles – de arbejder på at fremme visionen om et frit internet. De tror på retten til at gøre ting frit og anonymt, og de tror på et potentiale, som kun kan realiseres med ægte frihed. Når du lader dig lede af denne vision, er vejen klar:

  • Sørg for, at din kryptering er uigennemtrængelig, og at der ikke er andre måder at finde brugeren på.
  • Bliv ikke det samme, du beskytter folk mod – få så lidt viden som muligt om dem.
  • Åbn alle grænser, ikke bare grænsen mellem Europa og Netflix. Internettet bør være så frit i Kina, som det er i USA.
  • Sørg for, at din tjeneste er tilgængelig på så mange enheder som muligt!

Hvis du opnår dette, kan du blive en af de bedst bedømte VPN-udbydere.

Den digitale verden udvikler sig, og snart bliver retten til internetadgang nok universelt accepteret. For at blive en af ​​de bedste VPN-udbydere kræver det en kombination af teknisk dygtighed, forståelse af den kontekst, i hvilken VPN findes, og tilgængelighed.

For at blive den allerbedste er man dog nødt til at tilføje noget ekstra – en fremadtænkende tilgang. Det digitale rum udvikler sig lige så meget, som det udvides, og alle de mest magtfulde spillere former det på en måde, der gavner dem mest.

Forhåbentlig kan vores anmeldelser, sammenligninger, VPN-vurderinger og andre ressourcer styre dig væk fra farer og henimod en grænseløs digital verden!